Oogmeting

Goed zien begint bij een zorgvuldig onderzoek; een oogmeting. We hebben de meest actuele apparatuur, de kennis en de ervaring om jouw ogen grondig te controleren en analyseren.

Tijd en aandacht

Tijdens de oogmeting bepalen wij jouw gezichtsscherpte en de oogdruk en onderzoeken we de samenwerking van de ogen. Wat ons onderscheidt? De juiste producten, tijd én aandacht voor jouw verhaal én een oplossing die bij je past.

Uitgebreide, nauwkeurige oogmeting

Een optimale oogmeting is een samenspel tussen klant en opticien, waarbij jij natuurlijk centraal staat. Met een intake krijgen we een beeld van jou en waarmee we je kunnen helpen. De oogmeting passen we volledig aan op jouw ogen om tot de beste oplossing te komen.

Eigen optometrist

Zijn er problemen of klachten met de ooglens of het netvlies, dan kijken we samen met onze eigen optometrist verder. We vinden het belangrijk dat je ook in de toekomst regelmatig terugkomt voor een nieuwe oogmeting. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste bril of lenzen hebt bij jouw ogen.

Vragen? Stel ze ons, wij helpen je graag!

Bel of mail ons voor deskundig advies, telefoon 0543 519777 of info@horen-zien.nl

Even binnenkijken...

Onze merken:

Anne et Valentin – Blackfin – Caroline Abram – Dutz – Fleye – JFRey – Johann von Goisern – Lindberg – Matttew – Mexx – Ray-Ban – Talla Eyewear – Traction

Daarom kiezen voor Horen & Zien!

Onze deskundige, gastvrije medewerkers vormen al jarenlang een hecht team van vertrouwde gezichten voor klanten. Ze kennen de klant, zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Zo kunnen we iedere klant bedienen. Van binnenkomst tot nazorg, een leven lang. Kom onze kennis, kwaliteit en service ervaren en laat je verrassen!