Nikon glazen; een innovatief brillenglas bij Horen & Zien

Sinds kort mag Horen & Zien zich trots prijzen nu zij Nikon brillenglazen mogen aanbieden in hun winkel aan de Misterstraat te Winterswijk. Deze producten passen volgens Horen & Zien perfect bij de winkel. De kernwaarden van Nikon (prestatie, innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit) sluiten namelijk nauw aan bij die van Horen & Zien zelf. Daarom was het ook gemakkelijk deze top producten van Nikon in ons assortiment een plaats te geven.

Met 100 jaar ervaring is Nikon aanwezig in vele instrumenten uit het dagelijks leven. Brillenglazen, fotoapparatuur, telescopen, medische scanners, nano-componenten: Allemaal Nikon innovaties. In het middelpunt van deze knowhow: De optiek! Iedere vooruitgang in één van deze domeinen biedt een meerwaarde aan de anderen. Zo staat Nikon steeds aan de top van de technologie.

Nikon Optical Design Engine is een gespecialiseerde berekeningsmodule om optische oppervlakten te berekenen. Nikon gebruikt dit systeem bij het onderzoek en de ontwikkeling van zijn camera’s en andere precisieapparatuur. Daarnaast gebruiken ze deze berekening voor het maken van brillenglazen. NODE houdt daarbij rekening met diverse parameters, evalueert afwijkingen en prismatische effecten en herhaalt de berekening tot het best mogelijke brillenglasontwerp wordt bereikt.

Horen & Zien en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om onze medewerkers of onze producten. We werken alleen met de besten. Hierdoor kunnen onze klanten ervan op aan dat ze zowel voor hun oren én ogen bij ons aan het goede adres zijn. Dat bewijzen we al 26 jaar en zullen we de komende jaren ook blijven doen.