Hoortoestellen en -accessoires

Welk gehoorapparaat geschikt is, hangt van belangrijke mate af van jouw levensstijl. Het hoortoestel is slechts een bouwsteen. Onze audiciens helpen je een keuze te maken die aansluit bij jouw wensen, situatie en budget. We bieden keuzevrijheid als het gaat om het merk, het type en de prijs. Naast de vrije keuze hoortoestellen leveren we zorgverzekeringshoortoestellen. In een gesprek leggen we je helder en objectief het vergoedingenstelsel van de verzekeraars uit.

Ruim assortiment hoortoestellen

Als onafhankelijk audicien bieden we een ruim assortiment hoortoestellen van diverse merken en modellen voor iedere beleving. Er zijn toestellen achter en in het oor en in de gehoorgang. Van traditionele hoorapparaten tot hypermoderne toestellen met de nieuwste opties die nauwelijks zichtbaar zijn. Onze audiciens hebben een brede kennis en nemen de tijd voor de beste oplossing voor jouw gehoorprobleem. Wij zijn pas tevreden als we het maximale resultaat hebben bereikt.

Van intake tot nazorg

Aan de keuze voor een hoortoestel is maximale zorg, nazorg en service gekoppeld. Horen & Zien biedt deze complete service. Voor extra comfort en gemak zijn er diverse accessoires. Indien nodig, krijg je een hoortoestel gratis en vrijblijvend op proef zodat je zelf kunt ervaren of het je helpt. We zorgen uiteraard voor het nauwkeurig instellen. En moet er nadien een slangetje of draadje vervangen worden of andere aanpassingen worden gedaan? Kom dan gerust binnenlopen.

Vragen? Stel ze ons, wij helpen je graag!

Bel of mail ons voor deskundig advies, telefoon 0543 519777 of info@horen-zien.nl

Even binnenkijken...

Onze merken:

Anne et Valentin – Blackfin – Caroline Abram – Dutz – Etnia Barcelona – JFRey – Johann von Goisern – Lindberg – Matttew – Nike – Ray-Ban – Tom Davies – Traction – Volte Face

Daarom kiezen voor Horen & Zien!

Onze deskundige, gastvrije medewerkers vormen al jarenlang een hecht team van vertrouwde gezichten voor klanten. Ze kennen de klant, zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Zo kunnen we iedere klant bedienen. Van binnenkomst tot nazorg, een leven lang. Kom onze kennis, kwaliteit en service ervaren en laat je verrassen!