WINTERSWIJK – Gehoortoestellen zijn er in vele soorten en prijsklassen. Door het grote aanbod is het lastig om door de bomen het bos te zien. Het is dan ook raadzaam je goed te laten informeren. Je wilt er immers zeker van zijn dat het gehoortoestel ook op langere termijn nog aansluit bij je wensen. Bovendien is een goed gehoortoestel belangrijk voor je gezondheid én je sociale leven.

Compleet beeld
Alleen het gehoortoestel bepaalt niet het succes. Het vakmanschap van de audicien is minstens zo belangrijk. Uitgebreide gehoormetingen geven een beeld van jouw gehoorproblematiek. Dat is echter niet het enige. Belangrijk is ook dat de audicien gehoor geeft aan jouw wensen. Wat wil je en wat wil je bereiken? De audiciens van Horen & Zien nemen de tijd voor een gesprek met je. Over je wensen, maar zeker ook letten we op je levensomstandigheden. Onze audiciens zetten naast hun
expertise hun oprechte interesse in voor het leveren van het best mogelijke maatwerk. Ook dat is vakmanschap!

Onafhankelijk advies
Voor Horen & Zien zijn hoortoestellen een middel om een hoger doel te bereiken: jouw leven met gehoorverlies comfortabeler maken. Als zelfstandig opticien en audicien leveren we onafhankelijke oog- en gehoorzorg. Dat betekent dat je een eerlijk advies kunt verwachten. We adviseren je over het gehoortoestel dat het best bij jou past, binnen het door jou gewenste budget. Daarbij zijn we transparant over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons assortiment is breed: van zorgtoestellen, die deels en soms volledig vergoed worden door de zorgverzekeraar tot diverse private toestellen uit ons topsegment. Wat je kiest, bepaal je uiteraard zelf. Een ding is zeker, we nemen de tijd om er zeker van te zijn dat je de voor jou beste keuze kunt maken. En als jij blij bent, zijn wij dat ook!
Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Wil je een second opinion? Maak dan een afspraak!

Horen & Zien Peter audicien

Peter Spenkelink, één van de specialisten van Horen & Zien

Meer weten?
Vraag één van de deskundige medewerkers van Horen & Zien.

Misterstraat 14A, 7101 EW Winterswijk
Telefoon: 0543 519 777
info@­­­­­­­horen-zien.nl
www.horen-zien.nl