Winterswijk De zomervakanties zijn begonnen, tijd voor de zonnebril! Op elke hoek van de straat en online vind je zonnebrillen. Ze zijn een favoriet modeaccessoire. Maar wist je ook dat het dragen van een zonnebril belangrijk is voor je gezondheid en een optimaal kijkcomfort?

Goede bescherming
Naast jouw huid verdienen je ogen de juiste bescherming. UV-straling kan blijvende schade aan je ogen veroorzaken. Dit merk je niet direct, maar de gevolgen bouw je in de loop van de tijd op. Een goede zonnebril biedt ook bescherming voor de huid om de ogen. Het is belangrijk om met zorg een zonnebril uit te kiezen. Een goed advies begint met de basis. Zit je veel op de weg, draag je een bril
tijdens het vissen, een andere (water)sport of gewoon voor op het terras? Bij Horen & Zien brengen we jouw gebruiksdoel en wensen in kaart. We helpen je bij het maken van een keuze voor een geschikt montuur en de juiste glazen.

Gepolariseerde glazen
Het allerbelangrijkst aan een zonnebril zijn natuurlijk de glazen. Gepolariseerde glazen zorgen voor een optimaal kijkcomfort en helder zicht.
De schittering van de zon op het water of een nat wegdek is hinderlijk en verblindend. De polarisering in de glazen zorgt ervoor dat je hiervan nauwelijks last hebt. Gepolariseerde glazen zorgen voor minder snel vermoeide ogen, een hoger contrast en het duidelijker waarnemen van kleuren. Het is dus veiliger en comfortabeler.

Trendy, stoer en stijlvol
Van een kwalitatief goede zonnebril kun je langer genieten. Horen & Zien heeft diverse trendy, stoere en stijlvolle zonnebrillen in verschillende prijsklassen. Voor jong en oud en uiteraard verkrijgbaar in diverse sterktes. Wij helpen je graag bij de juiste zonnebril, die goed staat, zit en bescherming en helder zicht biedt. Graag tot ziens in onze zaak!

Nyls Timmer, één van de specialisten van Horen & Zien

Meer weten?
Vraag één van de deskundige medewerkers van Horen & Zien.

Misterstraat 14A, 7101 EW Winterswijk
Telefoon: 0543 519 777
info@­­­­­­­horen-zien.nl
www.horen-zien.nl