WINTERSWIJK – Staat er binnenkort een vakantie op de planning? Wil je geen gedoe met lenzenvloeistof, niet hoeven switchen tussen je bril en zonnebril en je geen zorgen maken over geïrriteerde ogen? Kies dan voor daglenzen, een perfecte oplossing als je al bril- of lensdrager bent om zorgeloos te kunnen genieten. Daglenzen zijn comfortabel, gemakkelijk, door nagenoeg iedereen te dragen én hygiënisch!

Gemak met daglenzen
Daglenzen zijn erg prettig in gebruik. Je kunt ze indoen wanneer je wilt en als je ze niet meer draagt dan gooi je ze direct weg. Je hoeft ze immers niet schoon te maken of te bewaren. Hartstikke makkelijk en je lenzenvloeistof en -houdertjes inpakken is niet nodig. Je loopt dus ook minder kans dat je deze vergeet of verliest. En is een lens kapot? Dan doe je gewoon een nieuwe in. Bovendien kun je een zonnebril zonder sterkte opzetten!

Hygiënisch
Het zwem- en leidingwater is in veel landen minder schoon dan in Nederland. Als lensdrager is het dan ook verstandig om daglenzen te gebruiken op vakantie. Je voorkomt met dagelijkse, frisse lenzen oogaandoeningen die bij hergebruik van lenzen op de loer liggen. Een bezoek aan een oogarts of huisarts past vast niet in je vakantieplanning. Tijdens je vakantie wil je immers volop kunnen genieten!

Zorgeloos genieten
Heb je een cilinderafwijking of een leesdeel? Ook dat is te corrigeren met daglenzen. Wil je weten of daglenzen iets voor je zijn? Maak dan een afspraak met de contactlensspecialisten van Horen & Zien. We kijken graag welke lenzen passen bij jouw wensen, behoeften en situatie. En wil je vakantiestress voorkomen, doe dan direct de vakantiecheck. Bij Horen & Zien vind je alles voor een zorgeloze vakantie onder één dak: van een hippe zonnebril tot zwem- doppen en gehoorbeschermers tijdens het reizen!

Annegreet Weyn Banningh, één van de specialisten van
Horen & Zien

Meer weten?
Vraag één van de deskundige medewerkers van Horen & Zien.

Misterstraat 14A, 7101 EW Winterswijk
Telefoon: 0543 519 777
info@­­­­­­­horen-zien.nl
www.horen-zien.nl