Contactlenzen

Bij Horen & Zien ben je verzekerd van comfortabele lenzen die aansluiten bij jouw levensstijl en afgestemd zijn op jouw sterkte en ogen. Tijdens een uitgebreide oogmeting en een persoonlijk gesprek kijken onze gediplomeerde contactlensspecialisten samen met jou naar de beste lens in jouw situatie. Ook begeleiden ze je bij het veilig dragen van de lenzen.

Een goede lens draagt prettig

Een goede lens draagt prettig en zorgt ervoor dat je weer scherp ziet. Daarom krijg je altijd een proefsetje mee om uit te proberen. Ons aanbod varieert van dag- en maandlenzen, nachtlenzen, harde en zachte lenzen tot enkelvoudige en multifocale lenzen. Ook krijg je de best mogelijke begeleiding en een eerlijk advies.

Lenzenabonnement

Voor iedereen die op een gemakkelijke, voordelige en zorgeloze manier zachte of nachtcontactlenzen wil dragen, heeft Horen & Zien een maandabonnement. Met dit abonnement heb je de zekerheid van de best mogelijke zorg voor je ogen en het tijdig vervangen van je contactlenzen.

Ook onbezorgd contactlenzen dragen? Kom dan langs of maak een afspraak. We vinden het belangrijk dat je niet alleen tevreden bent, maar ook blijft!

Service

Onze service gaat ook na de aanschaf van jouw lenzen door. We vinden het belangrijk dat je je ogen gezond houdt. Daarom krijg je elk half jaar een vaste lenscontrole bij één van onze contactlensspecialisten.

Vragen? Stel ze ons, wij helpen je graag!

Bel of mail ons voor deskundig advies, telefoon 0543 519777 of info@horen-zien.nl

Even binnenkijken...

Onze merken:

Anne et Valentin – Blackfin – Caroline Abram – Dutz – Etnia Barcelona – JFRey – Johann von Goisern – Lindberg – Matttew – Nike – Ray-Ban – Tom Davies – Traction – Volte Face

Daarom kiezen voor Horen & Zien!

Onze deskundige, gastvrije medewerkers vormen al jarenlang een hecht team van vertrouwde gezichten voor klanten. Ze kennen de klant, zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Zo kunnen we iedere klant bedienen. Van binnenkomst tot nazorg, een leven lang. Kom onze kennis, kwaliteit en service ervaren en laat je verrassen!