Brillen

Een mooi montuur dat lekker zit, maar ook modieus en origineel is en past bij jouw smaak en gezicht. Het montuur draagt bij aan de juiste beleving. Daarom zoeken we zorgvuldig naar de beste monturen, gemaakt met vakmanschap en de perfecte pasvorm. Monturen van hoge kwaliteit en een prachtig design: een bril waarmee je gezien wilt worden.

Horen & Zien bril heren

Merken brillen

Onze opticiens voelen goed aan wat jouw voorkeur, stijl en smaak is. Ze laten je graag kennismaken met de nieuwste monturen. Of je nu op zoek bent naar een trendy of juist een ingetogen model: bij Horen & Zien werken we alleen met topmerken, die aan onze kwaliteitseisen voldoen. We vinden het leuk om je te verrassen met merken die je nog niet kent en die zeker de moeite waard zijn. Een bril koop je immers niet voor een korte periode. Benieuwd naar alle merken die wij verkopen? Doe inspiratie op in ons lookbook.

Horen & Zien zonnebril kinderen

Soorten brillen

Of je nu op zoek bent naar een dames-, heren- of kinderbril, een lees- of computerbril, zonnebril, sportbril, veiligheids- of schietbril, bij Horen & Zien denken we graag met je mee om tot een goede oplossing en keuze te komen. Persoonlijk advies op maat, een oogmeting of gewoon op zoek naar dat ene montuur? Loop eens binnen bij Horen & Zien. Er is altijd een opticien beschikbaar. We verwelkomen je graag.

Horen en zien

Brillenglazen

Brillenglazen moeten net als het montuur bij je passen. Bij jouw levensstijl en wensen, maar ook bij het resultaat van de oogmeting. Onze opticiens helpen je door het doolhof aan mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel soorten glas- en kunststofmaterialen in verschillende uitvoeringen. Voor enkelvoudige of multifocale brillen. Van ontspiegelde, gecoate, meekleurende glazen tot gehard en getint glas of UV-bescherming.

Voor ieder probleem en elke wens heeft Horen & Zien de perfecte oplossing voor beter zicht en een ontspannen kijkcomfort. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en adviseren welk glas voor jou het best is.

Horen & Zien Winterswijk brilkoker

Eigen werkplaats

In onze werkplaats voeren we zelf het ambacht uit. We slijpen het glas vakkundig en met precisie en plaatsen het in het montuur. Ook na je aankoop kun je altijd binnenlopen voor kleine reparaties of om je montuur bij te stellen. Met onze eigen werkplaats beschik je snel weer over je bril.

 
 

Vragen? Stel ze ons, wij helpen je graag!

Bel of mail ons voor deskundig advies, telefoon 0543 519777 of info@horen-zien.nl

Even binnenkijken...

Onze merken:

Anne et Valentin – Blackfin – Caroline Abram – Dutz – Fleye – JFRey – Johann von Goisern – Lindberg – Matttew – Mexx – Ray-Ban – Talla Eyewear – Traction

Daarom kiezen voor Horen & Zien!

Onze deskundige, gastvrije medewerkers vormen al jarenlang een hecht team van vertrouwde gezichten voor klanten. Ze kennen de klant, zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Zo kunnen we iedere klant bedienen. Van binnenkomst tot nazorg, een leven lang. Kom onze kennis, kwaliteit en service ervaren en laat je verrassen!